Modificarea metodelor de identificare a contului BPAY


Noi am actualizat lista metodelor de identificare. Viber și Skype nu mai sunt disponibile pentru identificare. Utilizatorii își pot identifica acum contul prin Sumsub, Telegram, semnătură digitală/mobilă sau prin vizita personală a oficiului BPAY.

Toate conturile noi deschise în sistemul BPAY, după înregistrare, primesc un statut de „Cont simplificat”. Acest tip de cont are o serie de restricții, conform legislației în vigoare în Republica Moldova. Pentru a obține potențialul total al portofelului BPAY, e necesar să purcedeți procedura de identificare.

Utilizatorul alege metoda convenabilă pentru el:
Sumsub vă permite să efectuați identificarea de la distanță fără o vizită personală la oficiu și fără implicarea unui operator. Sunt necesare o cameră video de înaltă definiție și buletinul de identitate în original.
✅ Identificarea prin Telegram se efectuează de asemena de la distanță. Utilizatorul trimite o cerere de identificare și în timp restrîns operatorul BPAY îl va contacta.
✅ O semnătură digitală/mobilă este un tip de identificare de la distanță fără o vizită personală în oficiu. Este necesar de a deține semnătura digitală sau mobilă.
✅ Identificarea prin efectuarea unei vizite personale în oficiul BPAY.

Pentru întrebări suplimentare, aveți posibilitatea de a contacta Serviciul suport Clienți BPAY la telefon: 022 837-155 sau contactați Live-chatul pe site-ul sistemului de plată. Programul de asistență: de la 9:00 la 21:00, șapte zile în săptămână.