Transferurile de bani Ria prin BPAY sunt active


În ciuda informațiilor care au apărut în presă că transferurile Ria nu sunt disponibile pentru Moldova, BPAY oferă în continuare clienților săi posibilitatea de a primi sau trimite transferuri Ria 24/7. De asemenea, pentru a efectua transferuri de bani prin BPAY, nu este nevoie să vizitați un birou, o bancă sau un oficiu poștal, aceasta poate fi efectuat de la domiciliu, folosind site-ul sau pe aplicația mobilă BPAY.

Primirea transferului de bani, este de asemenea, convenabilă pentru utilizatori, deoarece transferul este disponibil în orice moment 24/7. Transferul primit poate fi utilizat pentru a face transfer într-un cont bancar, a face transfer în străinătate, a achita servicii (inclusiv pentru serviciile comunale, achitarea creditelor etc.), achitarea produselor online sau aveți posibilitatea de a retrage numerar fără comision, la casele de numerar, bancomatele (ATM) și terminalele (CASH-OUT) a companiei BPAY.

Alegeți fiabilitatea și comoditatea utilizând sistemul de plăți BPAY.
Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați serviciul de asistență pentru clienții BPAY la numărul de telefon 022837155.
Programul de lucru al serviciului de asistență pentru clienți este Luni-Duminică între orele 9:00 și 21:00.