Efectuarea plăților pe site


Facturare

Mecanismul de interacțiune descris în această pagină vă va oferi posibilitatea de a emite o factură către utilizator pentru plata cu suma pe care o specificați. Utilizatorul fie va fi redirecționat către pagina de servicii de plată, unde vpoate achita factura într-un mod convenabil, fie veți primi un link (URL) al acestei facturi care o puteți transmite utilizatorului prin e-mail sau să generați un cod QR.

Pentru a iniția o plata printr-o formă de plată unică, trebuie doar să trimiteți utilizatorul la o adresă URL specială, precum și să indicați un șir de parametri obligatorii


Verificare plății (callback)

După ce utilizatorul a achitat factura emisă de dvs., sistemul de plată electronice BPay.md poate notifica automat sistemul de informații al magazinului online despre plata primită. Pentru a activa notificarea automată, trebuie să specificați CALLBACK_URL la înregistrarea unui comerciant – adresa scriptului care va fi apelat de sistemul de plăți după ce utilizatorul efectuează o plată. Datele vor fi recepționate prin metoda POST.