Program de lucru în perioada sărbătorilor de Paști

Stimați clienți! Vă aducem la cunoștință că pe 26 și 3 aprilie oficiile din sectorul Râșcani și Botanica vor activa până la ora 17:00. 28 aprilie și 5 mai – zile libere (inclusiv serviciul suport clientelă NU va activa)   29,  30 aprilie și 1, 6 mai – zile libere (serviciul suport clientelă va activa în regim obișnuit)

Transferurile SEPA

  Cu BPAY, transferurile de bani internaționale pot fi efectuate extrem de rapid și la costuri reduse. Compania BPAY SRL a lansat serviciul pentru transferarea banilor prin sistemul SEPA, care oferă posibilitatea de a efectua transferuri în EURO între conturile deschise în băncile partenere acestui sistem european de decontare, într-un interval de 1-3 ore, fără aplicarea unui comision de urgență.

Cont electronic simplificat

Toate conturile care se deschid imediat după înregistrarea pe site-ul nostru au statutul de “cont electronic simplificat”. Acest cont este foarte ușor de deschis, dar are o serie de restricții, conform legislației în vigoare a Republicii Moldova:

Am revenit!

Stimați utilizatori, agenți și parteneri, Prin prezenta, Vă informăm, că începând cu 09.02.2019 compania ”BPAY” a preluat activitatea de prestare a serviciilor de plată și emitere a monedei electronice în baza licenței seria A MMI nr. 000472.

27 și 31 august – zile libere

Stimați clienți! Vă aducem la cunoștință că pe 30 august casieriile din sectorul Botanica și Rîșcani vor activa pînă la orele 17:00. 27 și 31 august — zile libere (serviciul suport clientelă va activa în regim obișnuit).

Modificarea denumirii companiei

Stimați clienți! Vă aducem la cunoștință că compania ,,ARTOSIS“ SRL și-a modificat denumirea în ,,BPAY“ SRL. În același timp vă comunicăm că compania ,,BPAY“ SRL și-a schimbat adresa juridică, noua adresa juridică: bd. Decebal 23/2, of. 17A, mun. Chișinău.