Carduri preplătite PlayStation la BPay

Cardurile preplătite PlayStation sunt destinate pentru alimentarea simplă și rapidă a contului Dvs. – PlayStation Store. În BPay, cardurile PlayStation Store sunt disponibile pentru cumpărare cu valoarea nominală de 500, 2500, 5500 ruble (RUB) și carduri de abonament pentru 3 sau 12 luni PlayStation Plus.

Citește

Noul ATM BPAY in sectorul Ciocana

În sectorul Ciocana pe adresa bd. Mircea cel Bătrîn 4/6 a fost instalat ATM BPAY. Cu ajutorul bancomatelor BPAY puteți retrage mijloacele bănești de pe portmoneul dvs. electronic BPAY.
ATM este disponibil 24/7.

Citește

ATENȚIE ESCROCHERIE!

Stimați utilizatori al sistemului de plată BPay, au fost înregistrate cazuri de escrocherie. Escrocii apelează persoane, care dețin conturi în băncile comerciale ale Republicii Moldova și se prezintă ca angajați ai acestor bănci. Prin telefon, aceștia informează, că sunt încercări de extragere a banilor din conturile personale bancare. Iar pentru a evita acest lucru, se solicită ca banii din aceste conturi să fie transferate în conturi sau prin terminalul cash-in ale companiei BPay.

Citește

CASH-BACK 50% la cafea


BPAY-COFFEE este un aparat unical, care combină un aparat de cafea și un terminal de plată BPay. Acum, achitînd servicii, simultan aveți posibilitatea de a savura o cafea preparată din boabe naturale. Bonusul se oferă cînd cafeaua se achită cu portmoneul BPay, CASH-BACK-ul este returnat în valoare de 50% din costul băuturii. Fondurile acumulate în contul ”bonus” pot fi cheltuite atât pentru cafea în BPAY-COFFEE, cît și în restaurantul ”Taxi Blues”.

Citește