Trimite bani instant prin MIA fără comisioane, folosind doar numărul de telefon al destinatarului

bpay, unul din cei mai mari prestatori nebancari de plăți online din Republica Moldova, este încântat să anunțe lansarea oficială a sistemului de transferuri instant MIA, marcând un nou capitol în evoluția serviciilor de plăți digitale din țară. Prin această lansare, bpay subliniază angajamentul său continuu de a oferi soluții de plată rapide, sigure și comode pentru clienții săi.

Despre Sistemul MIA

Sistemul MIA este  dezvoltat de Banca Națională a Moldovei. MIA este un sistem inovativ care permite efectuarea plăților instant doar cu numărul de telefon. La sistemul MIA sunt conectați toți prestatorii de servicii de plăți, inclusiv băncile din Republica Moldova. Sistemul este disponibil non-stop (24/7/365), asigurând că plățile sunt efectuate instant – în câteva secunde.

Avantajele Sistemului MIA

Rapiditate: Sistemul MIA reduce semnificativ timpul necesar pentru efectuarea plăților, oferind clienților posibilitatea de a trimite și primi bani instant. Costuri Zero: Transferurile efectuate prin sistemul MIA în valoare de până la 10,000 lei pe lună sunt oferite fără comision. Comoditate: Cu MIA, tot ce aveți nevoie pentru a efectua un transfer este numărul de telefon al destinatarului, eliminând necesitatea de a introduce date bancare complexe. Accesibilitate: Sistemul este accesibil prin intermediul aplicațiilor mobile și web ale prestatorilor de servicii de plăți, inclusiv bpay, facilitând utilizarea indiferent de locație sau oră. Siguranță: Beneficiind de cele mai înalte standarde de securitate, sistemul MIA garantează siguranța plăților și datelor dumneavoastră.

Implementarea și Utilizarea

Pentru a beneficia de serviciul MIA, clienții bpay nu trebuie să întreprindă nicio acțiune suplimentară pentru activare.

Sistemul MIA a fost integrat automat în conturile bpay ale tuturor utilizatorilor, fiind accesibil direct din aplicația bpay.

Tarife și limite tranzacționale

Suma minimă per tranzacție – 1 MDL Suma maximă per tranzacție – 5,000 MDL Limita zilnică – 10,000 MDL Limita lunară – 30,000 MDL Comision – 0%

În Concluzie

Lansarea sistemului de transferuri instant MIA reprezintă un pas înainte în misiunea noastră de a transforma și simplifica modul în care sunt efectuate plățile. La bpay, suntem dedicați să oferim clienților noștri soluții inovatoare care îmbunătățesc și facilitează tranzacțiile financiare zilnice. Cu MIA, suntem mai aproape ca niciodată de acest obiectiv.

Pentru mai multe informații despre sistemul MIA și alte servicii oferite de bpay, vă invităm să vizitați site-ul nostru www.bpay.md și să urmăriți actualizările noastre.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați Departamentul de suport clienți bpay la adresa de email: support@bpay.md sau la numărul de telefon +373 22 81 30 30

Citește

Notificare despre modificarea Contractului-cadru pentru prestarea serviciilor BPAY

Dragi Utilizatori,

Echipa BPAY este într-un proces continuu de îmbunătățire a calității serviciilor noastre.

Dorim să Vă informăm cu privire la unele modificări aduse în Contractul-cadru pentru serviciile prestate în favoarea persoanelor fizice de către BPAY.

Principalele modificări:

Introducerea unui capitol nou – nr. 8, privind Operațiuni cu carduri de plată Introducerea unui capitol nou – nr. 9, privind Operațiuni cu active virtuale Alte modificări redacționale.

Data intrării în vigoare:

Aceste modificări vor intra în vigoare începând cu 01.05.2024, oferind timp pentru a Vă adapta la noile condiții.

Vă mulțumim pentru susținere și cooperare. Ne dorim să Vă oferim în continuare servicii de calitate superioară și suntem recunoscători pentru faptul că sunteți parte din comunitatea BPAY.

Versiunea integrală a noului Contract-cadru poate fi găsită pe pagina oficială a BPAY:
https://blog.bpay.md/ro/contract-cadru-2/

Cu stimă,

Echipa BPAY

29/02/2024

Citește

Transferuri în întreaga lume prin InteliExpress

Stimate client!  Cu bpay, transferurile de bani sunt și mai rapide și mult mai sigure! 

Trimite transferuri de bani celor dragi și prietenilor din întreaga lume cu InteliExpress în aplicația bpay 

Parcurge pașii simpli pentru a începe: 1. Descarcă aplicația bpay din App Store sau Google Play. 2. Înregistrează-te și trece procesul de identificare online.

3. Trimite transferul prin InteliExpress în doar 2 clickuri.

Alege bpay pentru tranzacții internaționale fără frontiere și cu costuri reduse!   numărul de contact: (022) 81 30 30  e-mail: support@bpay.md
Citește

BPay – Ușor de folosit, simplu de economisit

 Ai ajuns la sfârșit de lună și nu-ți dai seama pe ce s-au dus toți banii?

 Aplicația BPay este cea mai simplă soluție pentru gestionarea eficientă a bugetului tău.

 Ușor de folosit, simplu de economisit. Descarc-o chiar acum din Google Play sau AppStore.

Citește

Frontierele dispar când folosești Ria și BPay

Frontierele dispar când te conectezi la soluții moderne de transfer internațional. Fie că este vorba despre familie sau prieteni din întreaga lume, acum poți trimite sau primi transferuri fără multe griji. Cu Ria și BPay, distanța este doar o cifră, iar oportunitățile sunt nelimitate.
Citește

Modificări în condițiile de înregistrare a contului

Stimate utilizator,

Vă informăm că începând cu data de 01 august 2023, în urma modificărilor legislative, conturile simplificate (Wallet Mic) vor putea fi deschise doar pentru o perioadă de 30 zile. După expirarea acestei perioade, pentru a putea continua să beneficiați de serviciile noastre, Vă rugăm să efectuați procesul de identificare prin una din modalitățile disponibile -(https://www.bpay.md/ro/info/raiselimits).

Citește