Lansarea produsului Crypto Sphere


Suntem bucuroși să anunțăm conectarea în regim pilot a unui produs mult așteptat, CryptoSphere care vă oferă acces din aplicația BPay la informații despre activele dvs. crypto stocate pe portofele externe, precum și acces la platforme specializate pentru cumpărare/vânzarea de criptomonede. Scopul acestui produs este de a oferi clienților BPay un acces convenabil, simplu și complet legal la lumea activelor virtuale.

Cu CryptoSphere veți putea să efectuați următoarele operațiuni, direct din aplicația BPay:

Să obțineți informația despre soldurile din portofelele dvs. crypto externe. Să obțineți informații privind ratele de schimb a diferitor monede virtuale. Să transmiteți instrucțiuni de vânzare sau cumpărare a monedelor virtuale. Să transmiteți instrucțiuni de transfer ale monedelor virtuale între diverse portofele crypto externe. Să alimentați sau să retrageți sume din portofelele crypto externe în contul dvs. la BPay.

Indiferent dacă sunteți la început de drum sau aveți deja experiență, CryptoSphere vă oferă toate instrumentele necesare pentru a tranzacționa criptomonede într-un mod accesibil și protejat.  

Momentan, serviciul este disponibil numai pentru deținătorii de dispozitive cu sistemul de operare Android. În curând, CryptoSphere va fi lansat și pentru iOS!

Pentru a începe tranzacționarea cu criptomonede:

Asigurați-vă că aveți instalată ultima versiune a aplicației BPay din Play Store. Intrați în aplicație și accesați “Alte Servicii” din meniul principal.
Selectați butonul CryptoSphere.
Acceptați termenii și condițiile de utilizare. Felicitări!

Acum aveți propriul cont Crypto și puteți să schimbați, retrageți sau să depuneți BTC (Bitcoin), LTC (Litecoin), ETH (Ethereum), USDT (Tether USDT), BCH (Bitcoin Cash) sau DASH (Dash).  Tranzacționarea cu monedele Crypto se face de pe un cont special în MDL deschis la BPay.

Pentru a alimenta acest cont, folosiți butonul “+” 

Se va deschide un meniu unde veți vedea fereastra cu contul de bază BPay din care veți transfera banii și fereastra cu contul special în MDL pentru Crypto unde vor ajunge banii din contul de bază.

Mai jos, indicați suma pe care doriți să o transferați (500 în cazul nostru) și apăsați “Transferă”.

Odată alimentat, contul poate fi utilizat pentru achiziționarea criptomonedelor dorite.
Să presupunem că doriți să achiziționați Tether USDT (USDT).

Apăsați “Cumpără”

Introduceți suma de USDT pe care doriți să o achiziționați.   

Apăsați “Transferă”, verificați datele și introduceți codul PIN al contului BPay.

Tranzacția a fost realizată cu succes!


Pe ecranul principal, puteți vedea suma totală a activelor pe care le dețineți, în cazul nostru 25$ – echivalentul a 25 de USDT.

Butoanele de Retragere și Depunere se folosesc pentru a transfera monedele crypto prin tehnologia Blockchain din sau în portofel dvs. Crypto, deschis la partenerul BPay.Atenție: Pentru produsul CryptoSphere, sunt aplicate limite de tranzacționare lunară conform legislației în vigoare.

Suma disponibilă spre tranzacționare este 50 000 MDL (Cincizeci mii lei) lunar.

Sub fereastra cu contul Crypto Sphere, puteți observa o scară intitulată “Limita lunară”. Limita se consumă atât de la cumpărarea cât și de la vinderea monede Crypto.  Depășirea acestei limite va bloca temporar capacitatea de tranzacționare în produsul CryptoSphere în luna respectivă.

Acestea au fost cele mai importante aspecte ale noului nostru produs.  Dacă depistați erori în funcționarea produsului CryptoSphere, vă rugăm să contactați serviciul de suport la numărul 022 81 30 30.  Vă invităm să explorați platforma CryptoSphere și să descoperiți beneficiile tranzacționării monedelor crypto prin intermediul acesteia!

Citește

Promoție pentru Transferuri Internaționale cu RIA!

Promoție pentru Transferuri Internaționale cu RIA!

Începând cu luna iunie, beneficiați de cel mai avantajos tarif din țară pentru trimiterea transferurilor internaționale prin sistemul RIA, disponibil în aplicația BPay, doar 0,8% pentru un transfer .

Reamintim că, la primirea banilor în contul dumneavoastră BPay, comisionul va fi 0% . Puteți trimite bani rapid și în siguranță, rămânând conectați cu cei dragi din întreaga lume ❤️.

BPay – soluția dumneavoastră simplă și convenabilă pentru transferuri de bani ✨.

Citește

Trimite bani instant prin MIA fără comisioane, folosind doar numărul de telefon al destinatarului

bpay, unul din cei mai mari prestatori nebancari de plăți online din Republica Moldova, este încântat să anunțe lansarea oficială a sistemului de transferuri instant MIA, marcând un nou capitol în evoluția serviciilor de plăți digitale din țară. Prin această lansare, bpay subliniază angajamentul său continuu de a oferi soluții de plată rapide, sigure și comode pentru clienții săi.

Despre Sistemul MIA

Sistemul MIA este  dezvoltat de Banca Națională a Moldovei. MIA este un sistem inovativ care permite efectuarea plăților instant doar cu numărul de telefon. La sistemul MIA sunt conectați toți prestatorii de servicii de plăți, inclusiv băncile din Republica Moldova. Sistemul este disponibil non-stop (24/7/365), asigurând că plățile sunt efectuate instant – în câteva secunde.

Avantajele Sistemului MIA

Rapiditate: Sistemul MIA reduce semnificativ timpul necesar pentru efectuarea plăților, oferind clienților posibilitatea de a trimite și primi bani instant. Costuri Zero: Transferurile efectuate prin sistemul MIA în valoare de până la 10,000 lei pe lună sunt oferite fără comision. Comoditate: Cu MIA, tot ce aveți nevoie pentru a efectua un transfer este numărul de telefon al destinatarului, eliminând necesitatea de a introduce date bancare complexe. Accesibilitate: Sistemul este accesibil prin intermediul aplicațiilor mobile și web ale prestatorilor de servicii de plăți, inclusiv bpay, facilitând utilizarea indiferent de locație sau oră. Siguranță: Beneficiind de cele mai înalte standarde de securitate, sistemul MIA garantează siguranța plăților și datelor dumneavoastră.

Implementarea și Utilizarea

Pentru a beneficia de serviciul MIA, clienții bpay nu trebuie să întreprindă nicio acțiune suplimentară pentru activare.

Sistemul MIA a fost integrat automat în conturile bpay ale tuturor utilizatorilor, fiind accesibil direct din aplicația bpay.

Tarife și limite tranzacționale

Suma minimă per tranzacție – 1 MDL Suma maximă per tranzacție – 5,000 MDL Limita zilnică – 10,000 MDL Limita lunară – 30,000 MDL Comision – 0%

În Concluzie

Lansarea sistemului de transferuri instant MIA reprezintă un pas înainte în misiunea noastră de a transforma și simplifica modul în care sunt efectuate plățile. La bpay, suntem dedicați să oferim clienților noștri soluții inovatoare care îmbunătățesc și facilitează tranzacțiile financiare zilnice. Cu MIA, suntem mai aproape ca niciodată de acest obiectiv.

Pentru mai multe informații despre sistemul MIA și alte servicii oferite de bpay, vă invităm să vizitați site-ul nostru www.bpay.md și să urmăriți actualizările noastre.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați Departamentul de suport clienți bpay la adresa de email: support@bpay.md sau la numărul de telefon +373 22 81 30 30

Citește

Notificare despre modificarea Contractului-cadru pentru prestarea serviciilor BPAY

Dragi Utilizatori,

Echipa BPAY este într-un proces continuu de îmbunătățire a calității serviciilor noastre.

Dorim să Vă informăm cu privire la unele modificări aduse în Contractul-cadru pentru serviciile prestate în favoarea persoanelor fizice de către BPAY.

Principalele modificări:

Introducerea unui capitol nou – nr. 8, privind Operațiuni cu carduri de plată Introducerea unui capitol nou – nr. 9, privind Operațiuni cu active virtuale Alte modificări redacționale.

Data intrării în vigoare:

Aceste modificări vor intra în vigoare începând cu 01.05.2024, oferind timp pentru a Vă adapta la noile condiții.

Vă mulțumim pentru susținere și cooperare. Ne dorim să Vă oferim în continuare servicii de calitate superioară și suntem recunoscători pentru faptul că sunteți parte din comunitatea BPAY.

Versiunea integrală a noului Contract-cadru poate fi găsită pe pagina oficială a BPAY:
https://blog.bpay.md/ro/contract-cadru-2/

Cu stimă,

Echipa BPAY

29/02/2024

Citește

BPay – Ușor de folosit, simplu de economisit

 Ai ajuns la sfârșit de lună și nu-ți dai seama pe ce s-au dus toți banii?

 Aplicația BPay este cea mai simplă soluție pentru gestionarea eficientă a bugetului tău.

 Ușor de folosit, simplu de economisit. Descarc-o chiar acum din Google Play sau AppStore.

Citește

Frontierele dispar când folosești Ria și BPay

Frontierele dispar când te conectezi la soluții moderne de transfer internațional. Fie că este vorba despre familie sau prieteni din întreaga lume, acum poți trimite sau primi transferuri fără multe griji. Cu Ria și BPay, distanța este doar o cifră, iar oportunitățile sunt nelimitate.
Citește