CASH-BACK 50% la cafea


BPAY-COFFEE este un aparat unical, care combină un aparat de cafea și un terminal de plată BPay. Acum, achitînd servicii, simultan aveți posibilitatea de a savura o cafea preparată din boabe naturale. Bonusul se oferă cînd cafeaua se achită cu portmoneul BPay, CASH-BACK-ul este returnat în valoare de 50% din costul băuturii. Fondurile acumulate în contul ”bonus” pot fi cheltuite atât pentru cafea în BPAY-COFFEE, cît și în restaurantul ”Taxi Blues”.

Citește

ATENȚIE ESCROCHERIE!

Stimați utilizatori al sistemului de plată BPay, au fost înregistrate cazuri de escrocherie. Escrocii apelează persoane, care dețin conturi în băncile comerciale ale Republicii Moldova și se prezintă ca angajați ai acestor bănci. Prin telefon, aceștia informează, că sunt încercări de extragere a banilor din conturile personale bancare. Iar pentru a evita acest lucru, se solicită ca banii din aceste conturi să fie transferate în conturi sau prin terminalul cash-in ale companiei BPay.

Citește

Dogecoin și Dash sunt acum disponibile pe FELEX.net

Platforma de comercializare a criptomonedelor FELEX.net a completat lista sa de criptomonede. Acum ea include: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin și Dash.
Dogecoin (DOGE) este o criptomonedă bazată pe Litecoin. Numită în onoarea memu-lui din Internet – Doge. Dogecoin la începutul lunii februarie a crescut cu 780% după publicarea pe 4 februarie de către Elon Musk pe Twitter a cuvântului Doge. Prețul criptomonedelor în acest moment a crescut cu 76%.

Citește