Transferuri de bani MoneyGram prin BPAY

BPAY a încheiat un parteneriat cu sistemul internațional de transfer de bani MoneyGram. Acum utilizatorii BPAY au posibilitatea de a efectua transferuri între Moldova și multe țări din întreaga lume în regim 24/7 fără zile libere și fără necesitatea de a vizita banca.

Citește

Achitarea prin QR-cod cu portofelul BPAY la CoffeeMolka


CoffeeMolka – exact ceea ce așteptați de la o cafenea bună. Un loc uimitor, cu propria istorie, unde puteți savura o cafea delicioasă și aromată. La CoffeeMolka, veți avea parte de plăcere gastronomică și estetică.  Un alt avantaj este că acum puteți achita bonul de plată cu portofelul BPAY.

Citește

Achită cu portofelul BPAY nota de plată și la Wine Gogh

Wine Gogh – restaurant de vinuri cu bucătărie europeană, unde vă puteți bucura de o cină unică într-un interior special în stilul lui Vincent Van Gogh. Echipa restaurantului Wine Gogh se va asigura că șederea dvs. este plăcută. Un plus suplimentar va fi că acum puteți achita nota de plată cu portofelul BPAY.

Citește

Achitare QR la CARTAL cu portofelul BPAY


Bucurați-vă de atmosfera minunată și confortabilă din restaurantul-cafenea CARTAL. Aici puteți gusta o varietate mare din bucătăria tradițională europeană, asiatică și Moldovenească. Acum achitarea bonului de plata cu portofelul BPAY este disponibilă și în CARTAL.

Citește