În magazinul “Enter” a fost instalat un bancomat Bpay-ATM

Stimați prieteni! Suntem bucuroși să Vă anunțăm că, în magazinul noului nostru partener – compania “Enter”, situată la adresa: mun. Chișinău, br. D. Cantemir, 6, pentru comoditatea Dvs., este adițional instalat un Bpay-ATM (bancomat). Bancomatul este conceput pentru eliberarea automată a numerarului din Bpay-Wallet (portofelul electronic). Vă așteptăm în magazinul “Enter”: – Luni-Sâmbătă – de la 10:00 la 21:00 – Duminică – de la 10:00 la 20:00   Bpay. Împreună putem face mai mult!

În sectorul Telecentru a fost instalat un bancomat Bpay-ATM 24/24

În sectorul Telecentru, în sediul cladirii Direcției Generale de STATISTICA (şos. Hînceşti, 53), a fost instalat un bancomat Bpay-ATM 24/24, care permite să Vă retrageți bani din Bpay-Wallet. De asemenea, la primul etaj al clădirii, este instalat un terminal de plăți, care este destinat să accepte plăți pentru diverse servicii. La moment, puteți achita 203 de servicii și numărul acestora este în creștere! BPAY. Împreună putem face mai mult!

Obțineți un cont personal – IBAN în Marea Britanie pentru plăți în UE

Aveți nevoie de un cont pentru a efectua plăți în UE? Aveți necesitatea să primiți salariu, să plătiți chiria, să efectuați sau să primiți alte plăți în cadrul Uniunii Europene? Cu BPAY este foarte ușor să obțineți un cont personal – IBAN înregistrat în Marea Britanie. Acest lucru este pe deplin echivalent cu situația cînd ați avea la dispoziție un cont bancar deschis în Marea Britanie. Totul de ce aveți nevoie, este să dispuneți de un cont BPAY cu identificare (pentru a trece identificarea), și în continuare e o chestiune ce ține de partea tehnică. 1. Efectuați logarea în portofelul personal Bpay 2. Accesați secțiunea “Transfer de bani”, selectați secțiunea “Primește” și metoda “SEPA” 3. Va fi afișat IBAN-ul Dvs (numărul contului Dvs). Toate mijloacele transferate în acest cont de la băncile din UE (plăți SEPA) vor fi automat înregistrate în portofelul Dvs BPay. Foarte simplu, nu-i așa? Atrageți atenție, că contul – IBAN are prefixul “GB”, ceea ce înseamnă că IBAN-ul aparține Marii Britanii. Puteți cu ușurință să-l verificați pe site-ul https://www.iban.com/ De asemenea, este ușor să efectuați un transfer din acest cont – aceasta o efectuați în secțiunea “Transfer de bani” – “Trimite”. Destinatarul va vedea că a primit fonduri de la Dvs, din IBAN-ul englez ce vă aparține Dvs. Transferurile se efetueză în EURO! Rețineți că, cu ușurință puteți efectua transferuri de pe un cont deschis la orice bancă europeană în adresa acestui cont. Transferul durează doar câteva ore, iar taxa pentru transferul banilor prin sistemul SEPA constituie, ca de obicei, 1-3 euro. .  

Atenție!!! Casa temporar nu lucrează!

Stimați clienți! Vă aducem la cunoștință că în perioada  26 iunie –  09 iulie oficiul companiei “Bpay”, din sectorul Rîșcanovca (str. A. Russo 1, etajul 7) temporar nu va lucra. Pentru comoditatea dvs., la primul etaj al clădirii este amplasat un terminal Cash-Out. Puteți vizita oficiile noastre, amplasate în sectorul “Centru” (bd. Ștefan cel Mare,  130/28. Telefon: +37322 222-296) sau în sectorul “Botanica” (bd. Decebal, 23/2, of. 17. Telefon: +373 22 837 155) Ne cerem scuze pentru incomoditățile create!

Program de lucru în perioada sărbătorilor de Paști

Stimați clienți! Vă aducem la cunoștință că pe 26 și 3 aprilie oficiile din sectorul Râșcani și Botanica vor activa până la ora 17:00. 28 aprilie și 5 mai – zile libere (inclusiv serviciul suport clientelă NU va activa)   29,  30 aprilie și 1, 6 mai – zile libere (serviciul suport clientelă va activa în regim obișnuit)

Transferurile SEPA

  Cu BPAY, transferurile de bani internaționale pot fi efectuate extrem de rapid și la costuri reduse. Compania BPAY SRL a lansat serviciul pentru transferarea banilor prin sistemul SEPA, care oferă posibilitatea de a efectua transferuri în EURO între conturile deschise în băncile partenere acestui sistem european de decontare, într-un interval de 1-3 ore, fără aplicarea unui comision de urgență.

Cont electronic simplificat

Toate conturile care se deschid imediat după înregistrarea pe site-ul nostru au statutul de “cont electronic simplificat”. Acest cont este foarte ușor de deschis, dar are o serie de restricții, conform legislației în vigoare a Republicii Moldova:

Am revenit!

Stimați utilizatori, agenți și parteneri, Prin prezenta, Vă informăm, că începând cu 09.02.2019 compania ”BPAY” a preluat activitatea de prestare a serviciilor de plată și emitere a monedei electronice în baza licenței seria A MMI nr. 000472.