Despre sistemul de plată bpay.md


Cu peste 12 ani experiență, ne bucurăm de încrederea a peste 210.000 de clienți care beneficiază de serviciile Bpay. Creăm tehnologii pentru a facilita, accelera și securiza procesele de plată. BPAY – sistem de plați online. Instrumentul Dumneavoastră de încredere, simplu și ușor pentru efectuarea plaților, transferuri de bani, achitări prin intermediul QR code.

Descoperiți avantajele BPay:

  1. Plăți simple pentru servicii: Indiferent ce doriți să achitați, BPAY vă oferă o multitudine de servicii, de la utilități,telefonie,internet/tv, achitarea creditelor, servicii de stat până la cumpărături online. Toate plățile sunt procesate instantaneu.
  2. Transferuri internaționale rapide de bani: Trimiteți sau primiți bani din străinătate cu ajutorul contului BPAY, având la dispoziție o gamă largă de sisteme de remiteri de bani (RIA, Moneygram, Contact, Intelexpress, UPT). Aveți încredere în siguranța și fiabilitatea fiecărui transfer.
  3. Pensii, îndemnizații și alte prestații sociale: Cu Bpay, nu mai trebuie să vizitați băncile sau oficiile poștale, să stați la cozi pentru a primi prestațiile sociale. Puteți primi direct în portofelul dvs. electronic Bpay, indiferent unde vă aflați. Și, de asemenea, le puteți retrage în numerar la un ATM sau Terminale Cash-Out BPAY sau în rețeaua magazinelor noastre partenere din toată Moldova, chiar și în orice sat.
  4. Plăți comode prin QR code: Efectuați cumpărături cu ajutorul QR code BPAY în magazinele sau restaurantele partenerilor BPAY prin intermediul aplicației și beneficiați de cash back în valoare de 10% din valoarea cumpărăturii. Este atât de simplu, rapid și avantajos!
  5. Disponibil oriunde: Indiferent unde vă aflați, BPAY este mereu la îndemână și poate fi accesat din oricare colț al lumii, din aplicația mobilă disponibilă în Play Market sau App Store.


Informații despre compania
care deservește sistemul de plăți BPay.md:

Denumirea: „BPAY” SRL

Cod fiscal: 1010600040527

Adresa: Republica Moldova, Chișinău, str. Mihai Viteazul, 3

Anul fondării: 2010

BNM Logo Numărul licenței: A MMI 000479

 
Platforma a fost dezvoltat de angajații BPay SRL și este în continuă de modernizare.