CASHBACK 11% la achitare prin QR-cod și la achitarea comenzilor online


Cu ocazia celei de-a 11-a aniversări a BPAY, promoția CASHBACK 11% va începe pe 1 decembrie. Începând cu 1 decembrie 2021, achitați nota prin QR-cod în lacaluri și restaurantele din oraș sau achitați comenzile online cu portofelul BPAY, atunci primiți un cashback de 11% (nu mai mult de 100 lei pe zi) din suma plății.

✅ CASHBACK la achitarea unei note în localuri prin QR-cod

Pentru a primi cashback în contul Dvs. de bonusuri, achitați nota prin codul QR cu portofelul electronic BPAY la oricare din partenerii noștri: Maximilian Pub & Grill, Taxi Blues, Mojito, Oliva, Andy’s, La placinte, Midnight, Mr. Kebab, London’s Steak House, Matreshka, Rugby House Pub, Beer Corner, Food Mafia, Twister Kebab, Attico Restaurant, Testo, Midpoint, Studio Dent, Lud’s Pub, Twins Cafe, Coffee Inn, Cats cafe, Fel De Fel, Mi Piace, Carmelo, Black Angus Burger, Pepperoni Pizza, Sevens Big Music Club, Power Kebab, The Grey Goose Garden și Kozlovna Ceska Pivni Restaurace.

Cum să achiți nota folosind un cod QR în local?
– informați chelnerul că doriți să achitați folosind BPAY
– scanați QR-codul cu aplicatia mobila BPay.md sau orice alt QR-scanner din nota spre achitare, adus de chelner
– alegeți portofelul BPAY ca metodă de plată
– confirmați plata cu PIN-ul Dvs

În cazul dacă, localul partenerului BPay a refuzat să accepte plata, ne informați despre acest caz. În aplicația mobilă BPay.md, selectați asistentul BPAY și restaurantul unde nu a fost acceptată plata, completați formularul și faceți clic pe „trimite”.

✅ CASHBACK la achitarea comenzilor online

Achitând comenzile online cu portofelul BPAY pe site-urile partenerilor noștri, de asemenea obțineți 11% cashback.
Online se poate comanda:
– bucate și băuturi: Andy’s, Chibox, Food Mafia, Twister Kebab, KAMI SUSHI;
– comanda florilor sau cadourilor: Cadourionline, Livrare Flori, Moldflowers, MoonFlowers;
– achitarea serviciilor Rabota md
– achitarea comenzilor in magazinele online: Coffee Shop, Smadshop, Velo md


👉 Cum se utilizează CASHBACK-ul?

CASHBACK se acumulează pe un cont-bonus, al cărui sold îl puteți vizualiza în contul personal. Îl puteți cheltui la oricare din partenerii noștri enumerați mai sus.
O listă completă a localurilor care acceptă BPAY ca metodă de plată o găsiți în aplicația mobilă, în secțiunea „Asistent” și pe harta site-ului nostru în secțiunea „Unde puteți plăti”.

* Cashback-ul este obținut numai la achitările efectuate din contul BPAY. Când achitați din contul bonus, cashback-ul nu este calculat.