Lansarea produsului Crypto SphereSuntem bucuroși să anunțăm conectarea în regim pilot a unui produs mult așteptat, CryptoSphere care vă oferă acces din aplicația BPay la informații despre activele dvs. crypto stocate pe portofele externe, precum și acces la platforme specializate pentru cumpărare/vânzarea de criptomonede. Scopul acestui produs este de a oferi clienților BPay un acces convenabil, simplu și complet legal la lumea activelor virtuale.

Cu CryptoSphere veți putea să efectuați următoarele operațiuni, direct din aplicația BPay:

  • Să obțineți informația despre soldurile din portofelele dvs. crypto externe.
  • Să obțineți informații privind ratele de schimb a diferitor monede virtuale.
  • Să transmiteți instrucțiuni de vânzare sau cumpărare a monedelor virtuale.
  • Să transmiteți instrucțiuni de transfer ale monedelor virtuale între diverse portofele crypto externe.
  • Să alimentați sau să retrageți sume din portofelele crypto externe în contul dvs. la BPay.

Indiferent dacă sunteți la început de drum sau aveți deja experiență, CryptoSphere vă oferă toate instrumentele necesare pentru a tranzacționa criptomonede într-un mod accesibil și protejat.  

Momentan, serviciul este disponibil numai pentru deținătorii de dispozitive cu sistemul de operare Android. În curând, CryptoSphere va fi lansat și pentru iOS!

Pentru a începe tranzacționarea cu criptomonede:

  • Asigurați-vă că aveți instalată ultima versiune a aplicației BPay din Play Store.
  • Intrați în aplicație și accesați “Alte Servicii” din meniul principal.
  • Selectați butonul CryptoSphere.
  • Acceptați termenii și condițiile de utilizare. Felicitări!

Acum aveți propriul cont Crypto și puteți să schimbați, retrageți sau să depuneți BTC (Bitcoin), LTC (Litecoin), ETH (Ethereum), USDT (Tether USDT), BCH (Bitcoin Cash) sau DASH (Dash).  Tranzacționarea cu monedele Crypto se face de pe un cont special în MDL deschis la BPay.

Pentru a alimenta acest cont, folosiți butonul “+” 

Se va deschide un meniu unde veți vedea fereastra cu contul de bază BPay din care veți transfera banii și fereastra cu contul special în MDL pentru Crypto unde vor ajunge banii din contul de bază.

Mai jos, indicați suma pe care doriți să o transferați (500 în cazul nostru) și apăsați “Transferă”.

Odată alimentat, contul poate fi utilizat pentru achiziționarea criptomonedelor dorite.
Să presupunem că doriți să achiziționați Tether USDT (USDT).

Apăsați “Cumpără”

Introduceți suma de USDT pe care doriți să o achiziționați.   

Apăsați “Transferă”, verificați datele și introduceți codul PIN al contului BPay.

Tranzacția a fost realizată cu succes!


Pe ecranul principal, puteți vedea suma totală a activelor pe care le dețineți, în cazul nostru 25$ – echivalentul a 25 de USDT.

Butoanele de Retragere și Depunere se folosesc pentru a transfera monedele crypto prin tehnologia Blockchain din sau în portofel dvs. Crypto, deschis la partenerul BPay.Atenție: Pentru produsul CryptoSphere, sunt aplicate limite de tranzacționare lunară conform legislației în vigoare.

Suma disponibilă spre tranzacționare este 50 000 MDL (Cincizeci mii lei) lunar.

Sub fereastra cu contul Crypto Sphere, puteți observa o scară intitulată “Limita lunară”. Limita se consumă atât de la cumpărarea cât și de la vinderea monede Crypto.  Depășirea acestei limite va bloca temporar capacitatea de tranzacționare în produsul CryptoSphere în luna respectivă.

Acestea au fost cele mai importante aspecte ale noului nostru produs.  Dacă depistați erori în funcționarea produsului CryptoSphere, vă rugăm să contactați serviciul de suport la numărul 022 81 30 30.  Vă invităm să explorați platforma CryptoSphere și să descoperiți beneficiile tranzacționării monedelor crypto prin intermediul acesteia!