Trimite bani instant prin MIA fără comisioane, folosind doar numărul de telefon al destinatarului


bpay, unul din cei mai mari prestatori nebancari de plăți online din Republica Moldova, este încântat să anunțe lansarea oficială a sistemului de transferuri instant MIA, marcând un nou capitol în evoluția serviciilor de plăți digitale din țară. Prin această lansare, bpay subliniază angajamentul său continuu de a oferi soluții de plată rapide, sigure și comode pentru clienții săi.

Despre Sistemul MIA

Sistemul MIA este  dezvoltat de Banca Națională a Moldovei. MIA este un sistem inovativ care permite efectuarea plăților instant doar cu numărul de telefon. La sistemul MIA sunt conectați toți prestatorii de servicii de plăți, inclusiv băncile din Republica Moldova. Sistemul este disponibil non-stop (24/7/365), asigurând că plățile sunt efectuate instant – în câteva secunde.

Avantajele Sistemului MIA

  • Rapiditate: Sistemul MIA reduce semnificativ timpul necesar pentru efectuarea plăților, oferind clienților posibilitatea de a trimite și primi bani instant.
  • Costuri Zero: Transferurile efectuate prin sistemul MIA în valoare de până la 10,000 lei pe lună sunt oferite fără comision.
  • Comoditate: Cu MIA, tot ce aveți nevoie pentru a efectua un transfer este numărul de telefon al destinatarului, eliminând necesitatea de a introduce date bancare complexe.
  • Accesibilitate: Sistemul este accesibil prin intermediul aplicațiilor mobile și web ale prestatorilor de servicii de plăți, inclusiv bpay, facilitând utilizarea indiferent de locație sau oră.
  • Siguranță: Beneficiind de cele mai înalte standarde de securitate, sistemul MIA garantează siguranța plăților și datelor dumneavoastră.

Implementarea și Utilizarea

Pentru a beneficia de serviciul MIA, clienții bpay nu trebuie să întreprindă nicio acțiune suplimentară pentru activare.

Sistemul MIA a fost integrat automat în conturile bpay ale tuturor utilizatorilor, fiind accesibil direct din aplicația bpay.

Tarife și limite tranzacționale

  • Suma minimă per tranzacție – 1 MDL
  • Suma maximă per tranzacție – 5,000 MDL
  • Limita zilnică – 10,000 MDL
  • Limita lunară – 30,000 MDL
  • Comision – 0%

 

În Concluzie

Lansarea sistemului de transferuri instant MIA reprezintă un pas înainte în misiunea noastră de a transforma și simplifica modul în care sunt efectuate plățile. La bpay, suntem dedicați să oferim clienților noștri soluții inovatoare care îmbunătățesc și facilitează tranzacțiile financiare zilnice. Cu MIA, suntem mai aproape ca niciodată de acest obiectiv.

Pentru mai multe informații despre sistemul MIA și alte servicii oferite de bpay, vă invităm să vizitați site-ul nostru www.bpay.md și să urmăriți actualizările noastre.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați Departamentul de suport clienți bpay la adresa de email: support@bpay.md sau la numărul de telefon +373 22 81 30 30