SERVICIU NOU: Achitarea serviciului de leasing a automobilului și împrumuturi-auto Mogo Loans prin intermediul terminalelor BPAY


Nu e necesar să stați la coadă pentru a achita leasing-ul automobilului și împrumuturi-auto Mogo Loans, acum aveți posibilitatea să efectuați acest lucru folosind terminalele BPAY.

🌏Harta de plasare a terminalelor de plată BPAY:
https://www.bpay.md/ro/info/bpaymap?tab=1

MOGO oferă servicii de leasing a automobilului și împrumuturi-auto. Mogo Moldova face parte din Mogo Finance Group – companii, care oferă împrumuturi pe termen lung convenabile, inteligibile și ușor de obținut sub garanția automobilului, precum și leasing pentru achiziționarea de automobile de orice marcă, model și an de fabricație.

MOGO activează pe piața serviciilor financiare din 2012. Avantajele principale: termen redus de examinare a cererii și a procesului de încheiere a contractului, precum și cerințe minime pentru documentele prezentate, posibilitatea încheierii unui contract pe o perioadă lungă – până la 84 de luni. Condiții individuale. Un împrumut de la 10.000 pînă la 200.000 de lei pe o perioadă de la 12 pînă la 84 de luni. Doar 1 document. Pentru o solicitare, este necesar doar pașaportul. Un împrumut sub garanția automobilului. Obțineți banii și continuați să utilizați automobilul.

✨Cu BPAY, achitarea serviciului Mogo Loans este simplă și convenabilă!