Alimentează-ți contul BPay din orice bancă din Moldova


Acum vă puteți alimenta contul BPay efectuând un transfer bancar de la orice bancă din Moldova. Pentru aceasta, fiecărui client BPay identificat i-a fost generat propriul IBAN, care este atașat la contul personal al utilizatorului pe site-ul www.bpay.md sau în aplicația mobilă BPay.md.

De asemenea, aveți posibilitatea de a transmite aceste rechizite bancare persoanei de la care așteptați să primiți mijloacele bănești.

Vizualizarea mijloacelor transferate în cont nu se efectuează instantaneu, dar acestea apar pe parcursul a unei zile lucrătoare. Transferul se efectuează numai în lei moldovenești.
Comisionul la înscrierea mijloacelor bănești în contul Bpay este stabilit ca zero, pe când, băncile comerciale la efectuarea transferului pot percepe de la 1 până la 4 MDL pentru un transfer.

Exemple de efectuare a transferurilor pentru unele Web (Internet) Banking-uri:
BC Moldova Agroindbank SA:
Internet Banking-ul îl puteți accesa pe site-ul https://maib.md/

maib.md → M@IB Online → Internet banking → Persoane fizice → Autentificare→ Meniu → Transfer de fonduri → Transfer către părți terțe – MDL

BC Victoriabank SA:
Web Banking-ul îl puteți accesa pe site-ul web: https://web.vb24.md/wb/

web.vb24.md → Plăți, transferuri, schimb valutar → Către altcineva → Către pers. fizică

*Aveți posibilitatea de a salva detaliile transferului dvs. ca șablon pentru a efectua plăți similare în câteva clicuri.

MoldindconBank SA:
După cum am fost informați de către bancă, acest serviciu nu este disponibil pentru persoanele fizice din Web Banking-ul lor.