Transfer de bani: BPAY.md – Cont bancar în Marea Britanie


A apărut o posibilitate nouă și convenabilă de a transmite mijloace bănești din contul Bpay în orice cont bancar deschis în Marea Britanie, în lire sterline (GBP).

Pentru a efeсtua acest lucru, e necesar să cunoașteți următoarele date despre contul beneficiarului:
     🔸 Account number
     🔸 Sort code

În mod similar, orice deținător al portofelului BPAY identificat, poate primi transferuri din băncile din Marea Britanie. Puteți obține ”Account number” și ”Sort code” pe site-ul www.bpay.md accesând compartimentul
„Transfer de bani” ➡️ „Primește” ➡️ „Transferul de bani din Marea Britanie”.

”Account number” poate fi utilizat pentru mai multe transferuri. Toate mijloacele bănești transmise pe acest cont vor fi înregistrate în portofelul BPAY.

”Account number” al portofelului BPAY poate servi drept ca cont deschis în Marea Britanie. Dacă intenționați să plecați la muncă, studiu sau să planificați o călătorie în Marea Britanie, vă recomandăm anticipat să deschideți acest cont – aceasta vă va ajuta să faceți decontările inițiale, până ce deschideți un cont personal într-una din băncile locale.

Serviciul este disponibil pe site-ul web www.bpay.md și în aplicațiile mobile BPAY.MD în secțiunea “Transferuri de bani”

Taxa pentru transfer sau recepționare de bani, este de 60 MDL