Alimentarea şi retragerea numerarului în/din portmoneul BPay prin intermediul Î.S. “Poşta Moldovei”


Stimați clienți,
Sistemul de plăți Bpay își extinde granițele și face tot posibilul pentru a îmbunătăți disponibilitatea serviciilor sale. Acum, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, puteți să vă alimentați portmoneul Bpay (fără comision) și să retrageți numerarul din portmoneul Bpay (comision 2,5%), la orice oficiu poștal din țară.

1. Pentru a retrage numerarul din portomoneul Bpay de la orice oficiu poștal din țară, trebuie să completați un formular de retragere prin intermediul Posta Moldovei pe site-ul bpay.md. Trebuie să vă logați în contul bpay, accesați rubrica Transfer de bani , apoi faceți clic pe butonul Continuare din partea dreaptă a opțiunii Poșta Moldovei.

După aceasta se va deschide o pagină în care va trebui să completați câmpurile cu datele dvs. După ce confirmați plata, veți primi un mesaj sms cu un cod unic la numărul de telefon conectat la contul dvs. Bpay. Acest cod va fi expediat și pe adresa dvs. de e-mail pe care ați specificat-o. Codul primit trebuie să îl dictați operatorului poștal și să pezentați buletinului de identitate pentru ca operatorul să vă elibereze numerarul.

2. La alimentarea portmoneului Bpay, este suficient doar să informați operatorul poștal despre dorința de a suplini contul bpay.md, să dictați numărul portmoneului Bpay și să depuneți numerarul.