Bancomat în sectorul Buiucani


Stimaţi clienţi vă aducem la cunoştiţă că în sectorul Buiucani al municipiului Chişinău a fost instalat bancomat Bpay în incinta la Alfa City Shopping Mall de pe adresa Alba Iulia 75.

Retragerea banilor o puteti efectua:
Luni – Duminică – 10:00-21:00
La moment extragera o puteti efectua doar de pe portmoneul online BPay, cu comisionul 1,5%.
Mai jos puteti urmari instructia detaliata.

1.
Dupa ce ati selectat limba, intruduceti numarul de telefon pe care l-ati indicat la inregistrarea pe situl bpay, veti primi un sms cu codul special dupa care apasati butonul CONTINUA.

2.
Introduceti codul pe care l-ati primit prin SMS , si apasati butonul CONTINUA.

3.
Dupa introducera codului pe ecranul bancomatului va aparea soldul curent al contului Dvs. si posiblitatea sa selectati suma dorita.
Atentie! Sageata care indica suma cu inscriptia ,,Maximum” nu este suma maximala pe care puteti sa o retrageti, dar este suma pe care bancomatul o poate elibera intr-o singura operatiune.
Selectati suma pe care o doriti sa o retrageti si apasati CONTINUA.

4.
Pe ecran va aparea soldul contului dvs,suma pe care o veti primi cash, comision 1,5% , si suma totala care o sa va fie extrasa din cont. CONTINUA.

Daca doriti sa retrageti o alta suma care nu este indicata pe ecran, va fi nevoie sa apasati butonul ALTA SUMA.
Introduceti suma si apasati CONTINUA.

ATENTIE! La extragerea sumei mai mari de 2000 lei timp de 24 de ore, bancomatul va solicita sa introduceti codul PIN pe care l-ati primit la inregistrarea in sistemul BPay.Daca PIN codul contine si litere este nevoie sa generati un nou PIN cod prin intermediul sitului sau va adresati la operator.