Securitate


Ce trebuie de știut despre securitatea contului Dvs.

 


 

 

Securitatea surselor financiare ale utilizatorilor noștri este cea mai prioritară misiune a noastră. Noi suntem în permanentă perfecționare a metodelor noastre de securizare, pentru ca utilizatorii noștri și banii lor să se simtă în siguranță. Totuși securitatea contului depinde în oarecare măsură și de utilizator. Aici noi ne-am străduit să vă aducem o listă de recomendații la care trebuie de atras atenția în timpul operării cu resursele financiare prin intermediul internetului. Nu ignorați măsurile de securitate elementare, pentru ca utilizarea sistemului de plăți să vă lase o impresie plăcută din procesul de utilizare a acestuia.

Toate datele care sunt în interacțiune cu serverele bpay.md se transmit in mod criptat de către protocolul HTTPS. Accesînd site-ul bpay.md asigurați-vă că în linia browser-ului adresa site-ului începe cu https, iar linga adresă este lăcățica verde. În caz contrar posibil că un rău-făcător a interceptat conexiunea Dvs. și v-a redirecționat spre alt site pentru a vă prelua parola sau datele de acces la cont.

Pentru efectuarea plății noi folosim un sistem de autorizare din 2 nivele. Mai intîi pentru a nimeri în contul Dvs, trebuie să introduceți login-ul și parola de acces pe care le-ați ales la înregistrare, iar pentru efectuarea plății trebuie să introduceți codul PIN, pe care noi vi l-am trimis la numărul de telefon indicat la înregistrare. Dacă ați pierdut sau nu cunoașteți PIN-ul, puteți numai să urmăriți informația din cont fără a putea efectua plăți.

Străduiți-vă să folosiți parole cît mai complicate, care conțin litere mari și mici, cifre, dar și simboluri cum ar fi: $, @, *, % etc. De asemenea, pentru contul Dvs. personal utilizați o parolă unică pe care nu o mai folosiți în alte locuri, cum ar fi: poșta electronică, rețele sociale, forumuri etc.

Nu intrați în contul Dvs. personal de pe calculatoare necunoscute, sau care sunt instalate în locuri publice, deoarece în ele pot fi instalate programe care pot intercepta toate datele pe care le introduceți de la tastatură, expediindu-le ulterior rău-făcătorului.

Regulat verificați calculatorul Dvs. cu ajutorul Antivirusului.

Introduceți PIN codul cu ajutorul tastaturei de pe ecran. Asta nu va permite ca PIN codul Dvs. sa fie interceptat de către rău-făcători.

Setați limite de acces de pe adresele IP autorizate de Dvs. de pe care va fi posibilă autorizarea în contul Dvs. Aceasta se poate de făcut în meniul [Setari] [Securitate]. Cel mai des utilizatorii accesează contul său de la locul de muncă sau de acasă, astfel Dvs.puteti autoriza accesul la cont doar de pe IP adresele de la locul de muncă sau de acasă, în acest mod chiar dacă rău-făcătorul știe login-ul și parola de acces, el nu va putea accesa contul din alt loc neautorizat de Dvs.