Modificarea procedurii cu privire la retragerea numerarului


Stimați clienți,

Vă aducem la cunoștință că a fost modificată procedura retragerii numerarului. Dacă efectuați periodic retragere în numerar din portofelul dvs. BPay sau din sistemele incorporate (Webmoney, Yandex.Money, Bitcoin, Payeer, etc.) vă rugăm să luați cunoștintă cu următorul articol.

1. Acum, pentru retragea mijloacelor din oricare sistem incorporat de plăți va trebui să aveți un cont BPay, înregistrarea este foarte simplă și rapidă.

2. Toate cererile de retragere plătite vor fi transmise în contul dvs. cash, contul analitic din care e posibil doar retracerea mijloacelor bănești. Dvs. mereu puteți vedea ce sumă aveți pentru retragere.

3. Dacă ați trecut procedura de identificare a contului dvs. (aceasta va fi efectuată la prima retragere a mijloacelor bănești la casă). Dvs. puteți retrage banii din contul cash inclusiv la bancomantele noastre.

4. Comision pentru retragerea mijloacelor bănești din conturile cash nu vor fi percepute. Comisionul pentru retragerea mijloacelor bănești de pe contul BPay – 2%

5. Pentru retragerea banilor din contul dvs. BPay informațiile despre deținătorul contului în rubrica  Date personale trebuie să fie complectate corect.

6. Retragerea poate fi efectuată doar de deținătorul contului (datele căruia sunt indicate în profil) sau de persoana ce deține împuternicire notarială de la deținătorul contului.

Calcularea sumei care urmează să fie primită poate fi calculată în secțiunea Suplinire/Retragere/Schimb. Suma calculată este definitivă și nu se percepe comisioane suplimentare.